Engineering vacatures

Hier vind je vacatures waarbij je als engineer onderdeel bent van een multidisciplinair projectteam dat oplossingen realiseert voor bedrijven in de agri, food en packaging industrie. Met dit team werk je aan projecten met een hoog innovatief karakter.

How we work

Je werkt vanuit één van onze vestigingen in Arnhem, Hengelo of Veghel. Ook zijn er volop mogelijkheden om thuis te werken.

De samenstelling van je team wisselt per project. We bekijken samen per vraagstuk welke expertises er nodig zijn en stellen aan de hand daarvan het multidisciplinaire team samen. Op deze manier werk je altijd vanuit je eigen kracht en word je in een team geplaatst waarin jij je maximaal gaat ontwikkelen.

arrow down
Vragen of meer weten?
Barry komt graag met je in gesprek.
No items found.

Top secret innovaties

Als je bij ons werkt dan moet innoveren een echte passie van je zijn. Onze opdrachtgevers komen namelijk met vraagstukken bij ons waarvoor nog geen standaardoplossing bestaat. Daarom werk je bij ons vaak in het geheim aan top secret innovaties.

We betrekken je daarom al in de salesfase bij een project zodat we jouw technische feedback mee kunnen nemen in de onderhandelingen en aanpak van het vraagstuk.

Je participeert in brainstorm- en innovatiesessies en je werkt met de nieuwste technologieën. Denk daarbij aan Digital Twin, AI, Machine Learning en Vision. Daarmee werk je aan proof of concepts, bouw en test je prototypes en ontwikkel je deze verder tot baanbrekende oplossingen.

Hoe gaaf is het dat je in het diepste geheim maanden aan een oplossing werkt die later groots in de markt gepresenteerd wordt?

Eigen Development Lab

Je werkt niet bij zomaar een ingenieursbureau. We hebben veel technologische kennis en innovatiekracht in huis.

Ook bieden we je de mogelijkheid om in ons eigen development lab zelf proof of concepts en prototypes te bouwen, te testen en verder te ontwikkelen. Bij welk ingenieursbureau vind je dat nou?

Purpose is QING

Jouw ontwikkeling is onze kracht. Als jij beter wordt, dan worden wij dat ook. En daar profiteren onze opdrachtgevers weer van. Win-win-win. Het start allemaal bij jou.

Daarom investeren we enorm in onze QINGs. Met cursussen, trainingen en on the job coaching. We innoveren niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook jou. Zowel als persoon, als vakspecialist.

Ervaring en skills kun je overal opdoen. Alleen bij QING werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier echt de ruimte om het avontuur op te zoeken. Je bent nooit te oud of ervaren om je te blijven ontwikkelen. Bij QING ontwikkel je jezelf en je engineering carrière. Daar helpen we je bij met een eigen ontwikkelplan. Wij laten ons leiden door jouw ambities. Wij noemen onze mensen niet voor niets QINGs.

Become a QING

Ben je een innovator pur sang, houd je van veel vrijheid om je eigen aanpak te bepalen en wil je jezelf ontwikkelen als persoon én als engineer? Reageer dan op één van deze onderstaande vacatures voor onze locaties in Arnhem, Veghel of Hengelo. Hebben we (voor jou) geen vacature?


Laat ons via een open sollicitatie weten waar je naar op zoek bent. We zijn nieuwsgierig naar hoe jij je wil ontwikkelen en komen graag in gesprek met gedreven engineers.

Engineering vacatures

Mechanical Engineer

Mechanical Engineer

time icon
32 - 40 uur
location icon
Arnhem

"De projecten waar ik aan heb mogen werken, zijn precies wat ik zocht en waar mijn ambities liggen. Hoe gaaf is het dat je in het diepste geheim maanden aan een oplossing werkt die later groots in de markt gepresenteerd wordt? Het bouwen en testen van je eigen prototype in QINGs development lab maakt het werk afwisselend en extra leuk!"Teus van Garderen, Mechanical Engineer.

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

Open sollicitatie - Creëer je eigen job bij QING

time icon
32-40 uur
location icon
Arnhem/ Veghel

Zit de juiste vacature er voor jou nu niet bij, maar voel jij je wel aangetrokken tot onze high-tech omgeving en unieke QING cultuur? Wil je op een laagdrempelige manier weten hoe we jou kunnen faciliteren richting je droombaan?

Dan gaan we graag met jou in gesprek. No strings attached. We staan altijd open voor ambitieuze mensen met een technische achtergrond of die zich willen toevoegen aan ons Sustainable Team. Jaren werkervaring in de techniek is fijn, maar is geen must.

Als je weet wat je wilt en jezelf wilt door ontwikkelen op het gebied van technologie: this is the place to be.

Upcoming Lead Engineer

Upcoming Lead Engineer

time icon
32-40
location icon
Arnhem en/ of Veghel

Ben je nu Mechanical Engineer en klaar voor een stap hogerop? Krijg je een kick van het werken met nieuwe technologieën zoals Digital Twin, Data Science en AI? En wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van techniek, communicatie en leiderschap in de agri en food industrie? 

Dan helpen wij jou om de stap te maken van Mechanical naar Lead Engineer. Nieuwsgierig? Wij zoeken een Upcoming Lead Engineer met volop mogelijkheden om te werken vanuit ons HQ in Arnhem, een van onze andere kantoren en vanuit huis.