Hoge innovatiekosten
voorkomen?

Met de Development Roadmap ontvang je binnen 2 weken complete controle over je hele innovatieproces. Van vraagstuk, tot risico’s en (financiële) haalbaarheid van alle mogelijke oplossingen.

Development Roadmap aanvragen

Research & Development

Forward engineering in innovation

Research-development-innovatie

Je hebt een idee of vraagstuk waar nog geen oplossing voor bestaat. De eerste gedachte is dan vaak: dat gaat een enorme investering worden. Dat kan, zolang de baten maar opwegen tegen de kosten. En dat is nu juist het probleem: dat weet je van tevoren niet…

Herkenbaar?

Je moet vooruit, maar er is geen oplossing:

  • Je hebt de technische knowhow niet in-company
  • Je beschikt niet over de juiste technologie om dit te realiseren
  • Er is geen capaciteit beschikbaar
  • Je hebt te maken met een complex product
  • Je loopt het risico dat je ergens in investeert dat uiteindelijk niet werkt
  • Je krijgt geen goedkeuring voor een investering van dat formaat

Kortom: je wilt vooruit, maar je staat stil. Terwijl je wel eindverantwoordelijk bent voor de productie of kwaliteit van de producten. Dat is frustrerend.

Research-development-innovatie

Deze bedrijven gingen je voor

Stel je eens voor...

Dat je idee of vraagstuk getoetst wordt aan de hand van de technische knowhow en technologieën die je hiervoor nodig hebt.

Dat je verhelderende conclusies krijgt dat het probleem misschien wel ergens anders ligt, groter of juist minder groot is dan je denkt.

Dat je maar een kleine stap, weinig tijd en kosten nodig hebt om al enorme inzichten te krijgen voor de oplossing van je vraagstuk of haalbaarheid van je idee.

Zorgeloos investeren

Dankzij onze gefaseerde aanpak bekijken we stap voor stap wat er nodig is om te komen tot de oplossing. Onze aanpak van dit soort projecten wordt door onze klanten het beste omschreven als zorgeloos investeren.

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Haalbaarheid

We challengen het idee en delen het op in verschillende vervolgfases. Van concept tot prototype tot testen op onderdeelniveau. Met onze Proof of Concept en Proof of Principle methodes testen we de haalbaarheid van het idee.

Beheersbare kosten, laag risico

Op deze manier blijven de kosten beheersbaar en de risico’s zo laag mogelijk. We werken stap voor stap toe naar een oplossing voor een nog niet bestaande situatie. Met QING voorkom je dat je eerst enorm veel geld investeert in iets dat uiteindelijk niet werkt.

Dit vind je mogelijk ook interessant

Benieuwd naar onze andere expertises?

Je hebt groeiambities, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen. Kies de expertise die het beste past bij je vraagstuk en we helpen je vooruit.

Samenwerkingen

QING heeft een enorm technisch netwerk met toonaangevende spelers in de technische branche. Onze opdrachtgevers doen hier ook hun voordeel mee. Dat blijkt uit onze krachtige samenwerkingen.