Hoge innovatiekosten
voorkomen?

Met de Development Roadmap ontvang je binnen 2 weken complete controle over je hele innovatieproces. Van vraagstuk, tot risico’s en (financiële) haalbaarheid van alle mogelijke oplossingen.

Development Roadmap aanvragen

R&D Engineering

Heb je een ambitieus idee of heb je een vraagstuk waar nog geen oplossing voor bestaat?

Research-development-innovatie

De eerste gedachte is dan vaak: dat gaat een enorme investering worden. Dat kan, zolang de baten maar opwegen tegen de kosten. En dat is nu juist het probleem: dat weet je van tevoren niet. Met onze R&D Engineering expertise maken we van nieuwe ideeën en oplossingen realiteit. We houden grip op risico’s, uitdagingen en kosten.

Herkenbaar?

Je moet vooruit, maar er is geen oplossing:

  • Je hebt de technische knowhow niet in huis
  • Je beschikt niet over de juiste technologie om dit te realiseren
  • Er is onvoldoende capaciteit
  • Je hebt te maken met een complex product/proces
  • Je loopt het risico dat je ergens in investeert dat uiteindelijk niet werkt
  • Je krijgt geen goedkeuring voor een investering van dat formaat

Kortom: je wilt vooruit, maar je staat stil. Terwijl je wel eindverantwoordelijk bent voor de productie of kwaliteit van de producten. Dat is frustrerend.

Research-development-innovatie

Deze bedrijven gingen je voor

Stel je eens voor...

Dat jouw idee of vraagstuk getoetst wordt op haalbaarheid aan de hand van de technische knowhow en technologieën die je hiervoor nodig hebt.

Dat je verhelderende conclusies krijgt over het probleem. Misschien ligt het probleem wel ergens anders, of is het groter of juist minder groot dan je denkt.

Of je komt erachter dat een kleine stap met weinig tijd en kosten al voldoende is. Hiermee krijg je al enorme inzichten voor de oplossing of haalbaarheid van je vraagstuk of idee.

Geen enkel ambitieus idee of complex vraagstuk is voor ons te gek. We helpen en denken graag met je me.

Zorgeloos investeren met R&D Engineering

Dankzij onze gefaseerde aanpak bekijken we stap voor stap wat er nodig is om te komen tot de oplossing. Deze aanpak wordt door onze klanten het beste omschreven als zorgeloos investeren. Wij noemen het ook wel gecontroleerd innoveren. R&D engineering is hier een onderdeel van.

Om controle te houden tijdens een innovatietraject, passen wij Agile Development. toe. Met deze agile werkwijze gaan we terug naar de basis en delen we het traject op in korte (week)sprints. Deze aanpak is geschikt voor ieder vraagstuk. Je houdt grip op de voortgang en kosten en je voorkomt onvoorziene risico’s, uitdagingen en faalkosten.  

Bram de Vrught
arrow down
Vragen of meer weten?
Bram helpt je graag verder.

Haalbaarheid

Elk idee en vraagstuk in R&D food is anders en geen enkele oplossing is daarom hetzelfde. We beginnen altijd bij het begin en beginnen zo ‘simpel’ mogelijk. We challengen het idee en delen het op in verschillende vervolgfases. Van concept tot prototype tot testen op onderdeelniveau. Met onze Proof of Concept methode testen we de haalbaarheid van het idee.

Onze QINGs beschikken over een Development Lab met de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen we elk idee en oplossing testen, realiseren én faciliteren. We hebben alles in eigen huis; AI, Data, Machine Learning, Digital Twin en Simulatie.

Beheersbare kosten, laag risico

Op deze manier blijven de kosten beheersbaar en de risico’s zo laag mogelijk. We werken stap voor stap toe naar een oplossing voor een nog niet bestaande situatie. Met de R&D Engineering aanpak van QING voorkom je dat je eerst enorm veel geld investeert in iets dat uiteindelijk niet werkt.

Dit vind je mogelijk ook interessant

Benieuwd naar onze andere expertises?

Je hebt last van torenhoge energiekosten, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen.  Met mechanical engineering en de nieuwste technologieën, zoals Vision AI, Data en Digital Twin komen we tot de meest inventieve oplossingen. Met onze expertises helpen we je vooruit.

Productie­automatisering in food

Heb je een complex probleem in je productieproces of heb je onvoldoende personeel?

Meer informatie
Development & Mechanical Engineering

Ben je op zoek naar extra capaciteit en ondersteuning op het gebied van mechanical engineering?

Meer informatie
On-site engineering

Zoek je high-tech engineers die meer oplossen dan alleen een capaciteitsprobleem?

Meer informatie
Energy Consultancy

Wil je van verduurzamen een winstgevende businesscase maken?

Meer informatie

Samenwerkingen

QING heeft een enorm technisch netwerk met toonaangevende spelers in de technische branche. Onze opdrachtgevers doen hier ook hun voordeel mee. Dat blijkt uit onze krachtige samenwerkingen.