Food

De uitdagingen waar Agri voor staat werkt natuurlijk door in de hele keten. Ook de voedselverwerkende industrie moet meegroeien om in 2050 9 miljard monden te kunnen voeden. Probleem of groeikans?

innovatie-food-industry
innoveren-food-industry

QING in Efficiency

Naast de uitdagingen voor de landbouw en voedselproducenten krijgen ook voedselverwerkende bedrijven te maken met minder ruimte. Een efficiencyslag is onvermijdelijk. Meer automatiseren en machinaal handelen. Maar dat vraagt om investeringen. Vaak met een groot risico…

Investeringen in R&D, machines en digitalisering

Uit onderzoek van Aeternus blijkt dat voedselproducenten in Nederland jaarlijks 350 miljoen euro besteden aan R&D. Ook investeren ze 1,4 miljard euro in machines en digitalisering.

QING in Food

Bij QING beperken we financieel risico tot een minimum dankzij een gefaseerde aanpak voor voedselverwerkende- en producerende bedrijven. Dit werkt extreem goed omdat je werkt met organische producten die kwetsbaar zijn.

QING in Productieoptimalisatie

Wij hebben aantoonbare ervaring om bestaande productielijnen te optimaliseren in de Food markt. QING loopt voorop in de markt als het gaat om de toepassing van geavanceerde technologieën zoals Digital Twin & Simulatie. We bouwen virtueel de productiehal na om bottlenecks in kaart te brengen en te verbeteren.

QING in Automatisering

Wil je jouw productieproces - of een deel ervan - automatiseren? Maar loop je liever geen (financieel) risico? Wij helpen jou om met zo min mogelijk zorgen en risico's te automatiseren. Wij toetsen jouw automatiseringsvraagstuk ophaalbaarheid en maken alle mogelijke uitdagingen inzichtelijk.

QING in Research & Development

Heb je een nieuw idee die je graag wilt toetsen op haalbaarheid? We begeleiden je in een innovatief traject van vraag tot oplossing. We challengen het idee, komen met verbetervoorstellen en als het haalbaar is realiseren we het. Deze stapsgewijze aanpak zorgt voor beheersbare kosten met een laag (financieel) risico.

innoveren-food-sector

QING in investeren met laag financieel risico

Wij bieden innovatieve oplossingen op maat in de Food sector. Dankzij onze gefaseerde aanpak beperken we het financiële risico tot een minimum. Bekijk de mogelijkheden op het gebied van Productieautomatisering, Research & Development en On-site Engineering.