Packaging

De focus in de keten lag altijd op Agri en Food als het ging om kwaliteit van voedsel. Packaging stond vaak los van de productie. Tegenwoordig wordt de markt steeds meer in een eerder stadium betrokken en als integraal deel van het totale proces gezien. Een extreem belangrijke ontwikkeling die wij ondersteunen.

packaging-markt-innovatietraject
packaging-markt-innovatie

QING in Efficiency

Om in 2050 meer dan 9 miljard monden te kunnen voeden staat ook de Packaging markt onder druk. Een logisch gevolg van de keten. Er moeten grote slagen worden gemaakt in snelheid, volume en kwaliteit versus houdbaarheid. Dat vraagt om grote investeringen. Maar hoe?

QING in Packaging

Ook voor de Packaging markt zijn wij een interessante partner. QING heeft veel kennis van de hele keten en begrijpt wat er nodig is. In de Packaging markt zijn er al grote stappen gemaakt in het automatiseren en machinaal handelen. De focus ligt hier meer op hygiënefactoren, snelheid, inhoud, reductie van plastic, recyclebaarheid, houdbaarheid en kosten per verpakking.

QING in Productieoptimalisatie

Bij QING hebben we oplossingen voor deze vraagstukken. Zo hebben we voor Smurfit Kappa een gemodificeerde tellerbak ontworpen en gebouwd. De vraag naar kleine orders nam daar toe. Daarom moest Smurfit Kappa haar machines vaker omstellen. Dat ging ten koste van de productietijd en dus ook de output. Bovendien ging het omstellen gepaard met veiligheidsrisico’s voor monteurs. Dankzij de gemodificeerde tellerbak van QING kunnen ze nu met 1 druk op de knop 80% van de plano’s geautomatiseerd omstellen. Hierdoor is de productieoutput binnen een maand al met 5% verhoogd.

QING in Research & Development

Je kunt ook bij ons terecht voor nog niet bestaande oplossingen. Je werkt met organisch materiaal. Daar zijn vaak packaging oplossingen voor nodig die nog niet bestaan. We stellen onze Research & Development engineers graag ter beschikking om eens te sparren over de vraagstukken waar je tegenaan loopt. Geen vraag is ons te gek.

innovatietraject-packaging-markt

QING in investeren met laag financieel risico

Wij bieden innovatieve oplossingen op maat in de Packaging sector. Dankzij onze gefaseerde aanpak beperken we het financiële risico tot een minimum. Bekijk de mogelijkheden op het gebied van Productieautomatisering, Research & Development en On-site Engineering.