Hoge innovatiekosten
voorkomen?

Met de Development Roadmap ontvang je binnen 2 weken complete controle over je hele innovatieproces. Van vraagstuk, tot risico’s en (financiële) haalbaarheid van alle mogelijke oplossingen.

Development Roadmap aanvragen

Data-driven machine optimalisatie

We helpen je om de prestaties van de machines te verbeteren met waardevolle data.

data driven machine optimalisatie

Ben jij een machinebouwer in de food industry die de prestaties van machines wil verbeteren om de eindklant nog beter te kunnen helpen? En wil je jouw positie in de markt versterken?  We helpen je om de prestaties van de machines te verbeteren met waardevolle data.

Groeiambities

Heb je groeiambities, maar weet je niet waar te beginnen en welke oplossingen je kan toepassen? Wil je zowel de tekortkomingen als de kansen van de machines in kaart brengen?

Waarschijnlijk ontbreekt het je aan inzicht in mogelijke oplossingen en wil je liever geen onnodige risico's lopen. Bovendien is het moeilijk te bepalen welke oplossing het beste past bij jouw specifieke vraagstuk. Misschien ervaar je momenteel geen probleem, maar ben je wel benieuwd op welke vlakken je kan groeien.

Om je groeiambities waar te maken is het meten en slim inzetten van data onmisbaar. Optimalisatie begint bij het verzamelen van data. Data levert inzichten. Uiteindelijk is het belangrijk om te weten hoe je data optimaal kan benutten om te kunnen groeien.

data driven machine optimalisatie

Deze bedrijven gingen je voor

De veelzijdigheid van data

Met behulp van sensoren en een Vision AI-systeem kun je waardevolle data verzamelen over jouw product en de kwaliteit ervan. Verschillende aspecten van het product kunnen tegelijk worden gemeten, zoals de vorm, kleur, afmetingen en eventuele beschadigingen.

Met deze concrete data in handen, ben je als machinebouwer in staat om weloverwogen keuzes te maken. Deze keuzes verbeteren de prestaties van jouw machines en laat jouw bedrijf groeien. Door te werken met data levert dit je nog meer op:

  • Voorkomen van fouten binnen de productie
  • Verlagen van kosten en energieverbruik
  • Verhogen van de output en handhaven van een constante kwaliteit

Deze voordelen leiden uiteindelijk tot het behalen van een concurrentievoordeel en het versterkt de positie in de markt.

Data driven machine optimalisatie
Rademaker is een toonaangevende speler in de bakkerijindustrie en streeft voortdurend naar optimale controle en de gewenste kwaliteit voor haar klanten. Om deze optimale controle te bereiken, is het essentieel om inzicht te hebben in zowel de kwaliteit van het productieproces als van het eindproduct. Dit wordt gerealiseerd door waardevolle data te verzamelen door bijvoorbeeld vision AI  en deze data te benutten voor optimalisatie. Door het actief monitoren van data is Rademaker in staat om consistente kwaliteit te leveren, kosten te verlagen en voedselverspilling te verminderen.
Will Uijting
arrow down
Vragen of meer weten?
Will helpt je graag verder

Wij leveren de tools

Onvoldoende technische kennis, capaciteit en middelen om nieuwe technologieën te integreren is een veelvoorkomend probleem. Je bent op zoek naar een eenvoudige oplossing voor een complex probleem, terwijl je de volledige controle blijft houden.

Dankzij onze passende oplossing en tools kun je nu moeiteloos data verzamelen en inzetten. En met de juiste ondersteuning ben je zelf in staat om de technologie toe te passen. Geen zorgen meer over investeren in nieuwe expertises of technische kennis. Wij begeleiden je door het hele proces en voorzien je van de benodigde tools.

Onze complete oplossing bestaat uit een sensor, Vision AI-systeem en dashboard waarin de data overzichtelijk wordt gepresenteerd.  Wij bieden een geavanceerde sensor met Vision AI waarmee je verschillende aspecten tegelijk kan meten.

Claim jouw concurrentievoordeel

Stel je voor dat je jouw eigen data kunt gebruiken om strategische beslissingen te nemen met vertrouwen en zekerheid.

Met onze oplossing krijg je de controle terug over jouw productieproces en kun je slimme beslissingen nemen op basis van betrouwbare data. Door weloverwogen keuzes kun je een strategisch voordeel behalen ten opzichte van je concurrenten. Samen maken we de technologie toegankelijk en bruikbaar voor jouw specifieke behoefte.

Benieuwd wat deze oplossing voor jouw vraagstuk kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer en we nodigen je ook graag uit in ons Development Lab in Arnhem voor een demonstratie.

Dit vind je mogelijk ook interessant

arrow right
arrow right

Benieuwd naar onze andere expertises?

Je hebt last van torenhoge energiekosten, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen.  Met mechanical engineering en de nieuwste technologieën, zoals Vision AI, Data en Digital Twin komen we tot de meest inventieve oplossingen. Met onze expertises helpen we je vooruit.

Vision AI in Food

Ben jij een voedselproducent die de waarde uit de huidige productie wil maximaliseren door middel van optimale kwaliteitscontrole en constante productiekwaliteit?

Meer informatie
Productie­automatisering in food

Heb je een complex probleem in je productieproces of heb je onvoldoende personeel?

Meer informatie
Grip op netcongestie

Behoud toegang tot je volledige energiecapaciteit met de eerste complete netcongestie dienst van Nederland voor grootverbruikers.

Meer informatie
Energy Consultancy

Wil je van verduurzamen een winstgevende businesscase maken?

Meer informatie

Samenwerkingen

QING heeft een enorm technisch netwerk met toonaangevende spelers in de technische branche. Onze opdrachtgevers doen hier ook hun voordeel mee. Dat blijkt uit onze krachtige samenwerkingen.