Hoge innovatiekosten
voorkomen?

Met de Development Roadmap ontvang je binnen 2 weken complete controle over je hele innovatieproces. Van vraagstuk, tot risico’s en (financiële) haalbaarheid van alle mogelijke oplossingen.

Development Roadmap aanvragen

Energy Consultancy

Wil je van verduurzamen een winstgevende businesscase maken?

energy consultancy

Ontdek hier wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van het verduurzamen van productieprocessen en het reduceren van CO2-emissies voor bedrijventerreinen.

Niet verduurzamen = spelen met je bestaansrecht

Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Laten we daarom stoppen met discussiëren en onze verantwoordelijkheid nemen. Dankzij verplichte wet- en regelgeving is de vrijblijvendheid er al af. Voor de één een zegen, voor de ander een last.

Een ding is in ieder geval zeker… Houd je je er niet aan? Dan komt niet alleen de toekomst van onze kinderen, maar ook het bestaansrecht van je bedrijf in gevaar.

Wist je bijvoorbeeld dat per 1 januari 2023 kantoorpanden minimaal energielabel C moeten hebben? Als je hier niet aan voldoet, dan mag je het gebouw niet meer als kantoor gebruiken. Wat worden de consequenties straks voor jouw business als je nu niet gaat verduurzamen?

verduurzamen-productie-processen

Deze bedrijven gingen je voor

Starten met verduurzamen?

Wet- en regelgeving zorgt er dus voor dat je wel móét verduurzamen. Je hebt ongetwijfeld te maken met harde duurzaamheidsafspraken en deadlines waar je veel stress van kunt krijgen. Je moet er iets mee, maar waar begin je?

Geen corebusiness

Je hebt niet de expertise in huis om de benodigde duurzaamheidsoptimalisaties in kaart te brengen en/of door te voeren. Je bent immers gericht op je corebusiness. En die corebusiness is niet verduurzamen.

Een tekort aan partners met expertise

We lopen in Nederland achter op de energietransitie. Er is een enorm tekort aan de juiste mensen, kennis en technologieën om de energietransitie in goede banen te leiden. Het is dan ook geen wonder dat je nog veel stappen te maken hebt om aan de verplichte wet- en regelgeving te kunnen voldoen.

Investering VS terugverdientijd

Er zijn veel verschillende manieren om je bedrijf, je productieprocessen, je kantoorpanden of bedrijventerrein te verduurzamen. Het kost veel tijd om zelf goed in kaart te brengen waar de beste kansen liggen en wat hiervan de terugverdientijden zijn. Je wilt alle opties eerst in kaart hebben gebracht en weten wat de investering en terugverdientijd is.

Stan de Groot
arrow down
Vragen of meer weten?
Stan helpt je graag verder

Van verplichting naar winstgevende businesscase

Je kunt het niet alleen. Daarom staan wij voor je klaar om je te helpen concrete stappen te zetten met het verduurzamen van je bedrijf. Daarmee willen we de energietransitie in Nederland versnellen. Voor de toekomstbestendigheid van je bedrijf of bedrijvenpark. Voor de concurrentiepositie van Nederland.

Met onze kennis, jarenlange ervaring in duurzaamheidsoplossingen en geavanceerde technologieën helpen wij je niet alleen om te voldoen aan de verplichte wet- en regelgeving. Onze consultants sustainability zorgen er ook voor dat je van verduurzamen een winstgevende businesscase maakt.

Hoe we dit gaan doen

We zetten het voor jou in een overzichtelijke Sustainable Energy Roadmap. Onze ervaren consultants laten je aantoonbaar zien dat energie besparen hand in hand gaat met geld besparen:

  • Met praktische oplossingen en heldere terugverdientijden
  • Zonder ellenlange theoretische rapporten die alleen in de bureaula terechtkomen
  • Waardoor je jouw duurzaamheidsdoelen gaat halen voor 2030 en 2050
  • En tegelijkertijd full focus houdt op je corebusiness

Naast tijd en geld bespaart het je ook een hoop energie. Op de lange en korte termijn. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Ontdek onze oplossingen in duurzaamheid

Spreekt onze pragmatische aanpak je aan? Wacht niet tot het te laat is om je duurzaamheidsdoelstellingen te halen. Voorkom sancties en start vandaag.

Op zoek naar oplossingen? We kunnen je helpen met zowel een collectieve als een individuele aanpak voor verduurzamen.

Bekijk hier onze aanpak.

Dit vind je mogelijk ook interessant

arrow right
arrow right

Benieuwd naar onze andere expertises?

Je hebt last van torenhoge energiekosten, een capaciteitsprobleem, bottlenecks in het productieproces of gewoon een ambitieus idee dat je wilt laten challengen.  Met mechanical engineering en de nieuwste technologieën, zoals Vision AI, Data en Digital Twin komen we tot de meest inventieve oplossingen. Met onze expertises helpen we je vooruit.

Vision AI in Food

Ben jij een voedselproducent die de waarde uit de huidige productie wil maximaliseren door middel van optimale kwaliteitscontrole en constante productiekwaliteit?

Meer informatie
Productie­automatisering in food

Heb je een complex probleem in je productieproces of heb je onvoldoende personeel?

Meer informatie
Grip op netcongestie

Behoud toegang tot je volledige energiecapaciteit met de eerste complete netcongestie dienst van Nederland voor grootverbruikers.

Meer informatie
Energy Consultancy

Wil je van verduurzamen een winstgevende businesscase maken?

Meer informatie

Samenwerkingen

QING heeft een enorm technisch netwerk met toonaangevende spelers in de technische branche. Onze opdrachtgevers doen hier ook hun voordeel mee. Dat blijkt uit onze krachtige samenwerkingen.