Event

Let’s meet at Food Tech Event 2024

calendar icon
15 & 16 mei
person icon
time icon
location icon
Brabanthallen, Den Bosch

De food industry staat onder druk en voedselproducenten ervaren steeds meer uitdagingen binnen de huidige productieprocessen. Er wordt veel gesproken over digitale innovatie en de kansen die technologie je kan bieden. Maar waar en hoe begin je?

Kom langs op het Food Tech Event op 15 & 16 mei en maak kennis met de mogelijkheden van technologie. Inschrijving is gratis! Lees hieronder meer wat je kunt verwachten.

Food meets High Tech

Het Food Tech Event staat weer voor de deur. Tijdens dit evenement ligt de nadruk op technische toepassingen en machinebouw in de food industry.

Het evenement brengt bedrijven samen om te werken aan oplossingen voor zowel huidige als toekomstige uitdagingen. Tijdens deze dagen ontmoet je ongeveer 100 specialisten op de beursvloer die gerichte oplossingen bieden voor jouw productie- of verwerkingsomgeving.

Waar & wanneer?

Wanneer: 15 & 16 mei 2024
Waar: Brabanthallen, Den Bosch
Meld je hier gratis aan.

QING x Stäubli

Net als tijdens de vorige twee edities staan we samen met onze trouwe partner Stäubli op de beurs. Loop je rond met een complex vraagstuk of heb je innovatieambities? We gaan graag met je in gesprek. Geen enkel vraagstuk is ons te gek; of het nu gaat om productieautomatisering, robotisering, kwaliteitscontrole, Hygienic design en mechanical engineering.

Will Uijting
arrow down
Vragen of meer weten?
Will helpt je graag verder

AI in food – powered by QING Forward Engineering

Dit jaar presenteert QING op het AI-demoplein een aantal live demonstraties die de revolutionaire impact van AI op de toekomst van voedselverwerking laat zien.

Op het demoplein ontdek je hoe AI waarde toevoegt aan de productie en verwerking van ons voedsel. Ontdek hoe deze innovatieve technologie de efficiëntie vergroot en de kwaliteit van ons voedsel naar een hoger niveau tilt, van slimme sortering tot geavanceerde analyses en robotica. Tijdens het evenement krijg je de unieke kans om vragen te stellen en zelf de kracht van Vision AI te ervaren.

Keynote

Daarnaast zullen Bram van QING en Roel Veld van Bolletje samen een keynote geven over hoe je nog meer controle kunt krijgen over het productieproces door samen te werken met een beheersbare aanpak. Data en AI zetten het speelveld in de industrie op zijn kop. Zijn deze technologieën een bedreiging, kans of zelfs noodzaak? Tijdens deze keynote vertelllen Roel Veld (CFO – Bolletje) en Bram de Vrught (Managing Director – QING) over hoe zij samenwerken om met een beheersbare aanpak nog meer controle over het productieproces te krijgen:

  • Wat willen zij bereiken?
  • Hoe pakken zij dit aan?
  • Wat zijn de uitdagingen die zij tegenkomen?
  • Wat levert het op?

See, think, act

Op het demoplein laten de foodgrade robotarm met AI-integratie zien. Deze opstelling maakt het mogelijk om complexe handelingen in de food industry te automatiseren. Dit werkt volgens het See, Think, Act principe. Dit principe kan je vergelijken met menselijke handelingen.

See: de mens kijkt en observeert. Dit doet het systeem door middel van een camera. Daarvoor zijn verschillende technieken mogelijk: 2D vision, 3D vision of een line scanner.

Think: de mens kan door te denken situaties begrijpen en verbanden leggen. Het unieke  is dat we denkvermogen kunnen toepassen. De robot kan complexe producten of situatie begrijpen, om vervolgens automatisch een actie te bepalen. Acties kunnen zijn: kwaliteitscontrole, sortering en het herkennen van product eigenschappen.

Act: na het maken van een keuze, voert de mens een handeling uit. Bij de robot gaat dat ook zo: na het zien en het bepalen van de actie, wordt de actie uitgevoerd. De robot bezit over een zelflerend systeem; door te doen, verzamelt de robot data en wordt het systeem steeds slimmer.

Plan je gratis bezoek

Waar & wanneer?

Wanneer: 15 & 16 mei 2024
Waar: Brabanthallen, Den Bosch
Meld je hier gratis aan.

Zien we je daar? Mocht je vragen hebben over het evenement, dan horen we dat graag!

succes icon
Verstuurd
Bedankt! Je inzending is ontvangen!
Oeps, er is iets fout gegaan. Probeer het opnieuw.